Boelbeurs 13 en 14/11 2021

In zaal Kubox vond op 13 en 14 november de 26e editie van onze Boelbeurs plaats, een evenement georganiseerd door kwb Kuurne en het Koninklijk Feestcomité St-Pieter Kuurne.

Ook deze editie was het aanbod ruim; iets meer dan 900 bezoekers kwamen kuieren tussen het speelgoed, strips, cd's en dvd's, boeken en verschillende andere tweedehandsspullen die te koop werden aangeboden. Na het snuisteren en afrekenen aan onze kassa's kon men genieten van een drankje en eventueel een hapje onder de vorm van bvb een lekkere pannenkoek.

Om alles in goede banen te leiden zetten kwb Kuurne en het Koninklijk Feestcomité St-Pieter Kuurne samen zo'n 100-tal vrijwilligers in.

De Boelbeurs startte destijds met de bedoeling om mensen samen te brengen en met het oog duurzame spullen een tweede leven te geven. Dit is in deze 26e editie gelukt ondanks de "dreiging" van het coronavirus.

Op het einde van de Boelbeurs boden we aan de verkopers de mogelijkheid om een schenking van speelgoed te doen aan de actie van kwb "Ieder kind een Sint". Daarnaast werd ook 250 € van onze opbrengst geschonken aan de actie "Kuurne Helpt".

(Marc Plets)