Dartsinitiatie 7/10

Na het succes van verleden jaar werd besloten om nog eens opnieuw een namiddag darts te spelen.

Kwb nationaal had in zijn aanbod van activiteiten echter een nieuwigheid in hun aanbod, nl. Voetbeldarts. Dit is een opblaasbaar dartsblok waarnaar moet gesjot worden met ballen. Dit moest kwb Kuurne natuurlijk eens uitproberen.
De St. Pieterszaal werd afgehuurd, een deel van de parking vrijgehouden, want dat opgeblazen ding paste moeilijk in de zaal.

Het materiaal werd klaargezet in de zaal en de frigo’s opgevuld, dat grote ding opgeblazen, zodat alles klaar was voor de eerste gasten aankwamen.
Er werd koffie gedronken met een taartje, een pintje of wat anders gedronken en natuurlijk darts gespeeld, want dat was natuurlijk het hoofddoel van deze namiddag, samen met het voetbaldartsspel. Het voetbaldarts bleek wat moeilijker dan velen hadden gedacht, maar dit lukte wel. Ook de ballen er terug afhalen bleek niet zo gemakkelijk, ze kleefden goed aan het bord en als ze bovenaan hingen konden de kleinsten wel wat hulp gebruiken.

Het werd weer een leuke kwb-namiddag.
Graag wil kwb dan ook nog alle medewerkers bedanken die hebben geholpen voor deze activiteit,
Jeannine en Hilda voor de bar, Dirk voor de lekkere taartjes, Ronny D. ,Geert D. en natuurlijk ook iedereen die er aanwezig was. (R.K.)