Etentje Hotelschool 1/12

             

Donderdag 1 december waren kwb Kuurne  en Femma Kuurne Sint-Pieter te gast in de Rhizo hotelschool in Kortrijk. De 30 vrije plaatsen waren zoals gebruikelijk vlug ingevuld. De keuze voor deze periode werd bij de vorige editie voorgesteld om het wildseizoen van dichtbij mee te maken.

Het menu bestond uit de volgende thema’s:

- Variaties op bloemkool, veloutésoepje met mosselen, Gravad lachs, room vinaigrette en toast

- Omegabaars ‘demi-deuil’ met wittewijnsaus, wat prei en aardappelmousseline of gebakken everzwijnhaasje, choronsaus, gewokte groenten en pont neufaardappelen.

- Als dessert waren er Suzette flensjes met bloedsinaasappel en kaneelroomijs.

- Voor de liefhebbers was er nog een koffie of thee.

De sfeer was alvast heel goed, de decibels werden sterker en sterker naarmate de avond vorderde. Een activiteit voor herhaling vatbaar, zo werd de avond afgesloten.

(M.P.)