Moederdagontbijt 12/5

Dit jaar werd kwb genoodzaakt een andere locatie te vinden, wilden we terug een Moederdag ontbijt organiseren. We vonden dit bij de buren in Sente, zij hebben daar een prachtig OC die de naam draagt t’Senter. Bij een mooie zonsopgang konden wij dit jaar 26 personen ontvangen onder de kerktoren van Sente.

Het ontbijtbuffet was met zelfbediening. Ook hadden we dit jaar terug een kok voor eieren te bakken : onze Carlos en vrouw Monique! Dank je wel voor de lekkere gebakken eieren met spek.
Ieder genoot van een smakelijk buffet met een verrassing in petto. Dirk Dhondt,een lid, had voor iedere aanwezige een potje advocaat en een potje truffel klaargemaakt. Dirk werd ook een klein geschenk gegeven namens kwb, dit is niet de eerste keer dat dat hij wat lekkers klaarmaakt voor de aanwezigen. Het ontbijt werd afgesloten met een kleine attentie te gegeven aan alle aanwezige moeders.

Alle aanwezigen en kwb als organisatie waren tevreden over het 8ste Moederdagontbijt. Dit ontbijt werd ook gedeeltelijk gesponsord door voedingswinkel Ann, waarvoor dank. Aan allen die aanwezig waren hartelijk dank!

Op naar Moederdagontbijt 2025 op zondagmorgen 11/05/2025.

(J.V.)