welkom kwb

Lid worden ?

Stel je een buurt voor waar er niks te beleven valt, waar iedereen na het werk de zetel opzoekt en waar er geen contact is tussen buren. Stel je een buurt voor waar niemand elkaar kent, niemand voor elkaar iets betekent en niemand initiatief neemt om samen iets te doen.

Hoe zou jij je voelen? Zou jij er willen wonen? Zou jij je er thuis voelen?

Kwb blijft niet bij de pakken zitten. Met knappe activiteiten lokken we je uit je kot, brengen we mensen samen, zorgen we voor warme, bruisende buurten. Niet enkel in jouw buurt en gemeente, maar op meer dan 700 plaatsen in Vlaanderen. Bij kwb loop je binnen en buiten. Zonder afspraak. Kwb is de vereniging van het ontmoeten.

Een buurt kan pas bruisen als iedereen eraan mee werkt en iedereen de kans krijgt om er bij te horen. Jong, oud, man, vrouw, arm of rijk, in onze gezinsbeweging is er plaats voor iedereen. Kwb is er dus ook voor jou: sluit je aan en laat mee je buurt en je gemeente bruisen. Je bent van harte welkom!

(Wim Verlinde - algemeen voorzitter kwb)

Ledenvoordelen ?

Bij kwb leggen we je niet enkel in de watten met leuke activiteiten. Daar bovenop geniet je bij tal van partnerbedrijven mooie kortingen.

In ons magazine Raak en het voordelenboekje, in onze e-letter, op onze website en Facebook pagina. In al onze publicaties vind je met regelmaat van de klok speciale aanbiedingen voor kwb-leden. Zo bespaar je zonder moeite honderden euro’s per jaar.

Je kwb-lidkaart dient dus niet (enkel) om je portefeuille dikker te maken: ze geeft je ook recht op korting bij onder meer Primo en Lunch Garden. Gewoon de barcode laten scannen aan de kassa, en klaar!

Je vindt nog veel meer ledenvoordelen op onze voordelenpagina .

 

Kostprijs lidmaatschap ?

Het lidgeld tot 31/12/2024 bedraagt €35 (Voor inschrijvingen tussen 16 april en 15 september is dit € 20). Indien je rechtstreeks via onze link lid wordt, ontvang je een korting van 5 €.

Hiervoor ontvang je  een voordelenboekje, talloze kortingen bij kwb-activiteiten en kortingen bij de toegang van sommige pretparken, 10% korting bij Lunchgarden, ons maandblad Raak (behalve juli en augustus). Tevens worden jouw partner en inwonende meerderjarige kinderen gratis lid.

Uiteraard ben jij  en je gezinsleden dan ook verzekerd bij al onze activiteiten.