Moederdagontbijt 8/5/22

kwb Kuurne zet hun moeders in het zonlicht

Naar jaarlijkse gewoonte is er op de tweede zondag van mei Moederdag. kwb Kuurne sprong terug op de wagen en organiseerde dit jaar voor de zesde de maal een ontbijt op zondagmorgen8/05/2022 in de klinker. De bedoeling is dat onze leden en hun partner die morgen eens gezellig aan het ontbijt kunnen zitten. Daar zijn we dit jaar terug in geslaagd om 28 mensen te krijgen voor een smakelijk en heerlijk ontbijt.

Aan de formule van vorige edities is niet gewijzigd. Na de verwelkoming werd aan ieder een glas Cava of fruitsap gepresenteerd gevolgd door een prachtig ontbijt dat geleverd werd door de kruidenierszaak van Anne, één van onze leden. Als slot werd aan elke moeder een bloempje gegeven als geschenk. Dit ontbijt werd verzorgd door de 2 vroege vogels van kwb Kuurne, Ronny als voorzitter, en Johan als bestuurslid.

Wij zagen enkel maar 28 mensen die gelukkig en tevreden waren met die prachtige organisatie. Dank u wel aan de mensen die erbij waren en misschien tot volgend jaar voor de zevende editie.

(Johan Verhaeghe)