Etentje Hotelschool 25/4

kwb Kuurne samen met feMma in de hotelschool RHIZO.

Donderdagavond 25/04/2019 was voor de ingeschreven leden terug een culinaire topavond. Met 39 personen genoten we van een 3-gangen menu die ons geserveerd werd door het laatste jaar restaurant keuken van de hotelschool Kortrijk.

De avond werd gestart met het nemen van de groepsfoto en daarna mochten we onze tafel kiezen. Een heerlijke aperitief met daarbij het gepaste aspergehapje trok deze avond op gang. Als voorgerecht kregen we Vitello Tonnato: fijngesneden kalfsvlees afgewerkt met kappertjes, tonijnsaus en raketsla. Het hoofdgerecht was runderribstuk met bearnaisesaus en pont- neuf aardappelen. Een dikke pluim ook voor de goede wijnen bij de gerechten. We sloten de avond af met sabayon met seizoensfruit en  kregen als toetje nog koffie of thee met versnaperingen.

Dit was terug voor kwb en feMma een geslaagde avond. Bedankt aan de hotelschool voor de goeie ontvangst,  het lekkere eten en  goede serveerdienst.Ook u leden die ervan genoten, bedankt voor de deelname en op naar onze volgende culinaire avond in 2020 ?

(Johan Verhaeghe)