Herfstwandeling 16/10

Herfstwandeling Poelberg

Na een mooie warme zomer komt ie eraan… de herfst! Al is die op z’n zachtst uitgedrukt, warm aan te voelen in de aanzet naar onze herfstwandeling toe. Op persoonlijk verzoek trokken we deze keer richting Tielt-Dentergem met start en aankomst op de Poelberg.

Op de afspraak waren een twintigtal gekende en enkele nieuwkomers van de partij om deze zondagnamiddag mee te beleven in naam van kwb en femma. We wandelden er deels Meikensbossen met knooppunten en via een extra lus keerden we terug naar Brasserie De Poelberg voor een gezellig terrasje op reservatie onder de luifel. Een laat lentezonnetje en de zachte temperatuur lieten ons wandelend genieten in deze landelijke en bosrijke natuur. Met de mooie herfstkleuren van bladeren en bomen laveerden we grasgewijs doorheen de Meikensbossen van Dentergem en terug naar ons vertrekpunt. Een mooie wandeling met alweer een toffe wandelgroep, en voor sommigen een ‘DE POES’ lieve afsluiter op het terras. Deze en de TOP locatie op de Poelberg werden aangehaald om bij gelegenheid nog wel eens terug te keren.

Op naar de WINTER die er zal komen na het vallen van de bladeren, maar eerst nog even lekker genieten van deze tijd de herfst met Halloween én Sinterklaas die in aantocht is...

Het kwb & femma wandelteam