25e Boelbeurs   9 en 10/11 2019

De term Boelbeurs is in Kuurne en omstreken reeds een meer dan gekend gegeven. Voor de boelbeurs is 2019 trouwens een jubileumjaar. Dit jaar werd de 25ste editie van onze beurs georganiseerd.

Wij konden opnieuw rekenen op de medewerking van het Koninklijk Feestcomité Kuurne Sint-Pieter. De 120 vrijwilligers vormden opnieuw de kern van een heel geslaagde uitgave.

Reeds maanden vooraf is de werkgroep gestart met deze activiteit. Denken wat beter kan, proberen om voor ons zelf en voor onze klanten en bezoekers het nog correcter en gemakkelijker te laten verlopen. Er kwamen tijdens het weekend heel wat positieve reacties wat hoogst waarschijnlijk wil betekenen dat deze editie meer dan geslaagd is.

Wij konden opnieuw een kleine 1500 bezoekers noteren, 150 standhouders, 120 vrijwilligers, een zaal vol gegeerde spullen door onze klanten aangebracht. Onze missie van recycleren en mensen samenbrengen kwam meer dan ooit mooi naar voor. Wij hopen dat wij deze elementen nog geruime tijd kunnen activeren.

Wij willen langs deze weg iedereen bedanken voor de fantastische inzet gedurende gans het weekend. Er wordt niet gemeten of gewogen, iedereen is met zijn talenten en capaciteiten welkom hoe groot of klein deze ook mogen zijn.

Op naar een nieuwe uitgave, 7 en 8 november 2020.

(Marc Plets)

Dit waren de winnende lijstnummers van onze tombola naar aanleiding van onze 25e editie :

2 - 111 - 126 - 138 -  199 - 236