Boelbeurs 12 + 13/11

Op vrijdag 11 november openden we de deuren van de Kubox om onze 114 verkopers en hun goederen te verwelkomen op de 27e editie van onze Boelbeurs. Nadat we alles mooi hadden uitgestald en onze zaal hadden ingericht, waren we klaar om de volgende dag onze verkoop te starten.
Toen de deuren op zaterdagmorgen om 9u opengingen stond er reeds een enthousiaste menigte te wachten om te komen snuffelen tussen al het moois wat we konden bieden. Je kon het zo gek niet bedenken of het lag er : zakmesjes, blu-rays, lp’s, boeken, vazen, servies, postuurtjes, postzegels, kinderbuggy’s, allerlei speelgoed, lego-sets, schilderijtjes, kaders, allerhande meubels en natuurlijk vele tweedehands fietsen voor alle leeftijden.
Onze vele vrijwilligers hadden de handen vol om alles afgerekend te krijgen en soms kopers te helpen met dragen. Ook in onze cafetaria gingen de dranken en spijzen vlot van de hand, er was dan ook heel veel te verkrijgen : diverse bieren, frisdranken, soep, broodjes en pannenkoeken.
Met 1181 betalende bezoekers en hun kinderen verspreid over het weekend, kunnen we dan ook spreken over een succesvolle editie en ook qua verkoopcijfers was dit één van de beste edities. Dit laatste was ook te merken aan de gelukkige gezichten van de verkopers die op zondagavond hun niet-verkochte goederen en hun verkoopbedrag kwamen afhalen.

Bij het afhalen van de niet verkochte goederen op zondagavond kon men hun niet verkocht speelgoed wegschenken voor de kwb actie ‘ieder kind een Sint’. Het ingezamelde speelgoed wordt verdeeld onder welzijnsschakels en armoedeverenigingen in West-Vlaanderen.

Hierbij willen we dan ook onze verkopers nog eens bedanken voor hun goede opvolging van de reglementen en de 1181 bezoekers danken voor hun gulle kooplust.

En last but not least danken we onze tientallen vrijwilligers van kwb Kuurne, Koninklijk Feestcomité Sint-Pieter Kuurne en Femma Sint-Pieter Kuurne, want zonder hen ….  !!!!

Tot in 2023 voor onze 28e editie dan !

(Ddk)