Moederdagontbijt 12/5

kwb Kuurne zet hun moeders in het zonlicht.

Naar jaarlijkse gewoonte was er op de tweede zondag van mei Moederdag. Kwb Kuurne sprong enkele jaren terug op de wagen en organiseerde dit jaar voor de vijfde maal een ontbijt op zondagmorgen 12/05/2019 in de Klinker. De bedoeling was dat onze leden of hun partner die morgen eens gezellig aan het ontbijt konden zitten samen met partner of hun gezin.

We zijn er dit jaar terug in geslaagd om 35 mensen te krijgen voor een smakelijk en heerlijk ontbijt. Onze formule is heel eenvoudig; na de verwelkoming wordt aan ieder een glas cava of fruitsap gepresenteerd gevolgd door een prachtig ontbijt dat geleverd wordt door de kruidenierszaak van één van onze leden.

Als slot werd aan elke moeder een bloempje gegeven als geschenk. Dit ontbijt werd verzorgd door de 3 vroege vogels van kwb Kuurne : Ronny als voorzitter , Carlos en Johan als bestuurslid. Wij zagen enkel maar 35 mensen die gelukkig en tevreden waren met die prachtige organisatie. Dank u wel aan de mensen die er bij waren en misschien tot volgend jaar op de zesde editie.

(Johan Verhaeghe)