Verslag Bowlingavond 24/3 2018

Op zaterdagavond 24 maart trok kwb Kuurne opnieuw de sportieve tour op. Voor de 4de maal trokken we met 20 sportievelingen terug naar bowling Pottelberg. Na genoten te hebben van een heerlijke maaltijd op grillsteen, was het moment gekomen om de juiste maat te vinden van schoenen.

Eenmaal aan de bowling baan aangekomen konden de diverse ballen betast en gewogen worden of het al niet te zwaar was en of het wel ging gaan met die bal of toch die andere .In ieder geval de ballen werden er los gelaten op de kegels die stonden te lachen naar ons .We namen met kwb  3 banen in, zo was er voor niemand een lange wachttijd.

Al vlug zagen we dat er enkele craks mee waren die alle kegels diverse keren omver kregen en anderen zaten dan weer geplaagd met de goot naast de baan. Het hoofddoel van de avond was leute en plezier hebben onder elkaar en dat hebben we terug bereikt. Alles samen was er voor ieder 20 beurten weg gelegd over 2 rondes van tien beurten. Na ruim 2 uur te hebben gebowld was ieder ten einde en konden we de schoenen terug inwisselen voor onze dagelijkse schoenen.

Na een aangename sportieve avond te hebben meegemaakt, ging ieder naar huis moe en voldaan. En wie de winnaar is van de avond? Bij het neerpennen van dit verslag was de voorzitter nog druk bezig met de ontcijfering van de uitslag. Ondertussen vindt u hier de uitslag van de avond terug .

Ik zou zeggen: "dank u wel aan wie er bij was" en hopelijk tot volgend jaar voor onze 5e bowlingavond.

(Johan Verhaeghe)