Winterwandeling 5/2

 

Derde keer - goede keer en we maken opnieuw een uitnodiging op voor de aankondiging van onze kwb/Femma winterwandeling te Hulste.

Anno 2011 gingen we reeds wandelen te Hulste. En 10 jaar na datum gingen we dat eventjes overdoen maar toen stak CORONA daar weliswaar een stokje voor. Geen nood in ’22 dachten we, dan gaan we voor 11 jaar na datum maar toen kwam regen ons plan verstoren…
Dus NU – 12 jaar na de feiten gaan we het er nog eens op wagen! Al is dat misschien niet noemenswaardig te vermelden maar toch een goed verhaal om Hulste voor de derde maal aan te kondigen als winterwandeling voor een nieuw wandeljaar van kwb & Femma samen.

De wandeling komt uit de Klimop rubriek ‘Trage wegen’ van de hand van Dirk Verhaeghe (natuurwerkgroep De Vlasbek), en tevens fervente wandelaar samen met Martine bij onze wandelingen. Startend aan Hulste kerk gaan we langs landelijke wegen naar het hoogste punt.
De wandeling is 8 km en niet buggyproof. Helpende handen waar nodig loodsen je door alles heen. Een nieuw wandeljaar inzetten in groep is een goed voornemen voor 2023 want daar zal onderweg met de wintermobiel alvast worden op geklonken.

Zoals steeds verzamelen we op parking Vlaskouter en dit tegen 13.30 uur.
Graag een seintje voor zaterdag 4 februari ’23: Lavaert Steve (Najaarsweg 37 – 056/727890) of bij Lavaert Chris (Najaarsweg 22 – 056/728062)