Lentewandeling 15/5

Onze eerste afspraak dit jaar voor de winterwandeling ‘viel’ in het water! De voorspellingen in dat weekend waren alleszins geen al te goed vooruitzicht! Al was de zondagnamiddag zelf ‘droog’ te noemen, de wandelpaden waren des te minder begaanbaar.

Nieuwe afspraak dusdoende voor onze kwb/femma lentewandeling in de streek van Tiegem. Een gezamenlijke wandelactiviteit voor buitenbeentjes en recreatievelingen. We gaan vertoeven in de schaduw van de Tiegemberg met zicht op de Scheldevallei en dit op smalle stapsteentjes en landelijke wegen. De historische kouters van Tiegem brengen ons doorheen een landelijke omgeving met Kwaremont, Kluisberg en Tiegemberg altijd in de verste verte te zien. Deze 8 km trage wegenwandeling werd geselecteerd uit Klimop, tijdschrift van Natuur.koepel vzw. en beoogt goede stapschoenen en is niet geschikt voor kinderwagens en/of rolstoelgebruikers.

Verzamelen parking Vlaskouter en dit tegen 13.30 uur. Gezamenlijk vervoer indien van toepassing regelen ter plaatse     (ter preventie mondmasker voorzien naargelang toepasselijke omstandigheden)

Inschrijven uiterlijk tegen vrijdag 13 mei, dit om zicht te hebben op het aantal deelnemers en reservatie in het café. Inschrijvingsadres: Lietaert Johan – Lavaert Chris – Najaarsweg 22  (056/72 80 62)

Het kwb / femma wandelteam